Московське православ'я

25 січня 2013, 20:35
Власник сторінки
0
373

ЗАТ РПЦ - рулить! ))))))))) У Гурзуфі під час святкування Водохреща попи РПЦ парафіянам пропонували святу воду з туалета.

Ця ситуація не на жарт обурила городян, повідомляє NEWSru.ua. Як розповів місцевий житель Микола, прийшовши в храм набрати святої води, він зіткнувся з дивною ситуацією: «Вранці зібралося дуже багато гурзуфських прихожан набрати водохресної води, однак виявилося, що в храмі немає ані краплі святої води. Тим не менше, вихід знайшовся - церковнослужителі запросили паству ... в туалет! Щоб набрати води з крана. Більшість гидливо відмовилося ... », - розповів Микола.

За словами співрозмовника, він з таким випадком стикається вперше - у попередні роки в Свято-Успенському соборі все проходило згідно православним традиціям - освячення води на Водохреще у спеціальній купелі з обмиванням срібного хреста і молебнем. «Цього року традиційний ритуал спростили - підводили людей до крана в туалеті, мовляв, свята вода тут», - обурився парафіянин.

Протягом усього дня віруючі продовжували набирати водохресну воду з умивальника в туалеті під наглядом церковних служок ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.