Удар проти УДАР у.

30 січня 2013, 20:53
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0

Перший прокол - це намагання скликати позачергову сесії Верховної Ради, та ще по темі, нецікавій переконливій більшості громадян.

Лідер фракції  УДАР  Віталій Кличко написав у блозі на "Українській правді", що партія зробить все можливе, щоб подолати беззаконня у Верховній Раді. Обіцянка  Кличка  подолати беззаконня у Верховній Раді, в якій тільки 29% етнічних українців, нездійснена. Ставлячи  такі задачі, Кличко  тільки понизить  свій рейтинг, як свого часу  Ющенко, обіцянки якого не здійснювалися через саботаж всіх  постанов Президента урядами Тимошенко і Януковича, тобто, владою і опозицією. Нинішні влада і "опорзиція" з нетерпінням чекають подібних проколів від Віталія Кличка і УДАР у. Перший прокол - це намагання скликати позачергову сесію Верховної Ради напередодні чергової, та ще по темі, нецікавій переконливій більшості громадян (крім особистого голосування),  настрої яких потрібно відчувати. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.