"Бізнес має сплачувати податки. Це аксіома"...

12 лютого 2013, 17:59
Власник сторінки
0
245

Ось листаю «Вісник Податкової Служби України», який «люб’язно» попросили передплатити.

Практично на титульній сторінці зустрічаю ось таку фразу п. Олександра Клименка: «Бізнес має сплачувати податки. Це аксіома».

 

І, напевне, це – правда… Сплата податків гарантує нам забезпечення правопорядку на вулицях, безкоштовну медичну допомогу, виплати пенсій пенсіонерам та інвалідам, освіту молоді і т.п. Існує лише одне «але», вище перелічені бонуси існують лише в мультику «Місто Мрій», знятого на гроші платників податків з метою проведення пропаганди серед дітей, щодо необхідності сплати податків (при нагоді можете переглянути).

Насправді, я особисто, чомусь спостерігаю зовсім іншу картину протилежну від образу в «Місто Мрії», а саме правоохоронці, які займаються розбоєм і вибиванням свідчень, черги пенсіонерів за соціальним хлібом, обідрані стіни лікарень та десятки оголошень із закликами допомогти важкохворим. Нездорова якась х…ня, яку я не можу розібрати, чому податки ідуть на реконструкції кабінетів депутатів із приватними туалетами, поповненнями автопарків урядовців та перфектне оснащення лікарень для «обраних»… Нічого не розумію. І ще цікавою для мене є стаття 67 Конституції України «Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом». Зобов’язаний – це так, але чи бере хтось зустрічні зобов’язання перед «голотою»? Питання, скоріш за все риторичне.

 P.S. Бажаю всім Вам завтра прокинутися в «Місті Мрій». А і ще не забудьте подати Податкову декларація про майновий стан і доходи до 1 травня, зобов’язань з Вас ніхто не знімав)))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парламент,податкова,пенсії,податки,соціальні гарантії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.