Не Донбас треба відокремлювати, а "совків" - перевиxовувати або здихатись

25 лютого 2013, 09:56
Власник сторінки
0
310
Не Донбас треба відокремлювати, а  совків  - перевиxовувати або здихатись

І знову про пам'ятники чЛеніну

Якщо мозок протрухлих совків не хоче звільнятись від хламу минулого сторіччя, то його треба спробувати пробудити методами шокової терапії... При нормальній ситуації в країні я був би першим противником знесення таких "пам'яток", вони б мали б, навпаки, бути нагадуванням для наступних поколінь які загрози несуть в собі авторитарні ідеї. Але не в теперішній ситуації. Зараз "совків" треба будити, а хто не хоче прокидатись - відправляти на "істріческую родіну", інакше української нації так і не виникне.


Невідомі в ніч на 24 лютого зруйнували пам'ятник Володимиру Леніну і Надії Крупській в с. Жовтневе Решетилівського району Полтавської області.

За словами представника управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області, про пошкодження пам'ятника в Решетилівський районний відділ міліції повідомив місцевий житель, який вранці в неділю виявив обезголовлений постамент.


"Хоча дані споруди не є пам'яткою історії або культури, такі дії у кожному разі кваліфікуються як хуліганство, за які передбачена кримінальна відповідальність", - сказав представник міліції.

В даний час міліція проводить розслідування.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство).


За даними міліції, у квітні 2009 року невідомі вже пошкоджували даний пам'ятник - тоді винних не знайшли.

Пам'ятник виконаний з гіпсово-цементної суміші та покритий бронзою, висота фігур - близько 2 м.

 Навіщо цими посмертними масками лякали мешканців села?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.