«Преса України» витісняє зі своєї території редакцію газети «Український Футбол»

28 лютого 2013, 11:11
Власник сторінки
0
313
«Преса України» витісняє зі своєї території редакцію газети «Український Футбол»

За адресою пр.Перемоги 50 Державне видавництво «Преса України» Державного управління справами Президента України вже 4й день намагається перекрити кисень редакції газети «Український Футбол»

«Нам намагаються відімкнути світло для того,щоб редакція звільнила орендовані приміщення. А так, як вже 80% цієї будівлі вже звільнені від орендаторів , то на нашу думку це здійснюється за для продажу земельної ділянки біля головної магістралі міста.» - розповів мені один з працівників цієї редакції.

Колись найбільше і найвпливовіше видавництво України знищує та тисне на редакції, які знаходяться на орендованій території. Без жодних причин, які б були обґрунтовані законодавством нашої країни, «Преса України» намагається зробити усе, щоб  наступний номер звичайної газети про футбол не побачив світ.

Додам, що за оренду приміщень,світло,телефон було заплачено вчасно,тому жодних підстав для такого відношення немає. Тоді дійсно постає питання: «Що ж планує робити Державне видавництво з вільними приміщеннями,і чи це не початок нової афери з продажу ділянки у столиці?».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: захват земли,газета,ДУС,Преса України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.