Молодь має самостійно обирати своє майбутнє!

06 березня 2013, 21:46
Власник сторінки
0
247
Молодь має самостійно обирати своє майбутнє!

Свою вечірню статтю я хотів би присвятити питанню вибору молоді, як базового принципа формування майбутнього української нації.

Свою вечірню статтю я хотів би присвятити питанню вибору молоді, як базового принципа формування майбутнього української нації. Ви́бір — стадія волі, що має на увазі селекцію однієї з двох або більше альтернатив, інколи після періоду обмірковування (з матеріалів Вікіпедіа). Стрімке життя молодої людини, зменшує до мінімуму можливість селекції альтернатив та змушує молодь обирати перше з потрапивших на увагу рішень, не залежно від його вірності. Причина таких вчинків полягає у бажанні молодого покоління швидко досягнути поставленої мети. Молодь не планує своїх дій.

Старше покоління здебільшого не довіряє молоді важливих справ, через те що не вірить в спроможність їх виконання недосвідченими молодими людьми. Саме через ці стереотипи дорослі люди формують в молодого покоління, апатичне ставлення до життя. Часто батьки роблять вибір за своїх дітей в напрямку навчання, обмежують їхнє коло спілкування та навіть обирають супутників життя, тим самим зменшуючи їх самостійність. Молодь потрапляє в пастку, власної покірності. 

Стань самостійним та доведи всім, що на твої плечі можно покласти тягар відповідальності за власне майбутнє. Дотримуйся простих правил:
  1.  - Завжди висловлюй свою думку, навіть якщо знаєш, що ніхто її не підтримає.
  2.  - За будь яких обставин ходи на вибори та висловлюй свою громадянську позицію.
  3.  - Обирай своє коло спілкування.
  4.  - Займайся своєю улюбленою справою, навіть якщо з цього не заробляєш багато грошей
  5.  - Кохай по справжньому, не зважаючи ні на що.
Ми наступне покоління українців, саме від нас залежить майбутнє нашої держави.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: суспільство,молодь,вибір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.