У Луганську відкрилася перша українська книгарня

11 березня 2013, 13:24
Власник сторінки
історик, юрист
0
316
У Луганську відкрилася перша українська книгарня

У центрі Луганська сьогодні з нагоди 199-річчя від дня народження Тараса Шевченка відкрилася перша українська книгарня ”Східна брама”.

Тараса Шевченка відкрилася перша українська книгарня ”Східна брама”.

Як передає кореспондент УНІАН, на базі цієї книгарні планується організовувати культорологічні заходи: перегляд українських фільмів, зустрічі з письменниками, виставки творів місцевих художників тощо. Є у книгарні Куточок читача, де можна взяти книгу в обмінному фонді, залишивши свою. 

”Сподіваюсь, що в Луганську з’явиться європейська традиція зустрічей письменників і видавців з читачами безпосередньо у працюючому книжковому магазині”, – сказав засновник книгарні Дмитро Снєгирьов. 

За його словами, вже наступного тижня має відбутися зустріч з донецьким письменником, автором книги «Демонтаж лицемірства» Станіславом Федорчуком, 

Адреса книгарні: м.Луганськ, вул.Радянська, 54.ТЦ» Центральний», 4 поверх 

Прес-служба ГІ» Права Справа»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.