Зустріч в Луганську

29 березня 2013, 13:54
Власник сторінки
0
322
Зустріч в Луганську

Там українці

Зустріч в Луганську сьогодні пройшла якось не звично. Не було жодного пікетувальника-комуноїда, не було і младоригів. 
Понад дві години спілкувалися з нормальними, красивими, світлими людьми. Які вміють слухати, які ставлять цікаві запитання і готові разом працювати, а не плакатися на якусь тяжку долю. 
Що, ефремівські комунорегіонали, видохлися? Чи не "пікетуєте" після 18 години :))
Докладно тут:

Про українську мову геть ні слова, але раніше, 01 березня, зустріч Ігорю все ж влаштували. У канонічному "антифашиському" ключі :)

Зустріч намагались зірвати :) Привід класичний, але на громадян вже не діє.

"Не дивно, що місцеві українофоби знайшли підтримку у гіпершовіністичній Росії Владіміра Путіна. Ідеологи "русского міру" в Україні дедалі частіше зображають будь-які ініціативи з підтримки української мови як "націоналістичні" або "фашистські" та популяризують власні спроби зберегти або збільшити сферу впливу Росії на пострадянському просторі, у яких російська мова відіграє ключову роль, під гаслом боротьби з "фашизмом"".


Младо регіАнало-комуноїди Луганська, 01.03.2013  :))


А взагалі-то, луганчани вельми привітний народ :))  І є чимало про-українців. Куди ж відокремлювати, панове "андруховичі"?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.