Політична проституція, як тренд української політики.

30 березня 2013, 18:32
Власник сторінки
хакер, каратель
1
Політична проституція, як тренд української політики.

Номінант на премію політик-повія десятиліття.

Надибав в мережі ось таке відео:

Богословська(!) закликає голосувати за Ющенко! Та мало того, ще й жорстко критикує Януковича, розповідаючи про його бандитів і погрози сім'ям рекламодавців.

І сьогодні ця жінка один з рупорів ПР, звинувачує помаранчевих у всіх бідах, і хвалить уряд Азарова! Ну і чим не повія?

Взагалі політична проституція та зрадництво це якийсь тренд української політики і взагалі суспільства. Чого лише вартий приклад сина Чорновола. А скільки таких прикладів у журналістиці, у шоубізнесі? Коли сьогодні агітують за одних, завтра за інших.

Куди поділась чесність і принциповість? Невже для тих людей немає нічого святого, і головні кредо їх життя "все продається" і "хата з краю"?

Хоча звісно, є й достойні люди, які мають принципи але їх дуже мало щоб впливати на ситуацію. Зрадників і повій на жаль в рази більше. Сьогодні до речі з'явився ще один відомий зрадник Дмитро Стус, яких взяв участь у акції Медведчуковського Українського вибору. Нічого святого для тих людей нема.

Думаю, що винні в усьому українська толерантність і пасивність, бо самі вони дають зрадникам почуватися вільно і безпечно. А як показує практика, щоб побороти зрадництво необхідні жорсткі міри. Всі ці зрадники  мають понести покарання, суспільство не має пробачати зраду, лицемір'я і брехню. Дуже сподіваюсь, що час розплати ще настане, настане скоро.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: проституція,Богословська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.