Як опозиція бореться за голоси мешканців Дніпропетровська.

31 березня 2013, 19:24
Власник сторінки
хакер, каратель
0
775
Як опозиція бореться за голоси мешканців Дніпропетровська.

Факти, правда, просвіта - діяльність Свободи в одному з районів Дніпропетровська

Інколи бачу в інеті, що опозиція нічого не робить аби отримати голоси виборців на сході. А Свобода так взагалі маріонетка ПР для залякування електорату.

Ті хто так кажуть або взагалі не володіють ситуацією, або самі мабуть як раз на ПР і працюють. Певна частина опозиційних партій і справді не дуже сильно проявляє активність в позавиборчі періоди. Але цього не можна сказати про Свободу.

Крім того треба чітко зрозуміти, що для того щоб щось робити треба або кошти, або люди. Коштів у Свободи дефіцит але люди є, хоч і не багато.

Але навіть не маючи коштів та великої кількості людей можна робити одну просту річ. Розповідати правду і інформувати населення про різні факти і події. Саме цим ми і зайнялись після виборів.

Тож, до вашої уваги фото-звіт з двох акцій по агітації і інформуванню населення, які відбулись 23 і 30 березня у Індустріальному районі міста Дніпропетровськ.

Тактика дуже проста: пара людей стоїть в наметі, роздає партійні газети, а інші люди йдуть по кварталам і обклеюють їх листівками, що з цього вийшло і які були листівки дивіться далі:

















На другій акції було зроблено ще декілька нових екземплярів листівок, чим більше різних іх буде, чим частіше буде оновлення тим цікавіше людям буде її читати.




























Ще один веселий випадок трапився біля намету, підійшов якийсь чоловік з гітарою і почав співати сатиричну пісню про Януковича.



В цілому конфліктів майже не спостерігалося, хоча було пару зомбованих пропагандою, які назвали нас фашистами.

Звичайно це не покращить фінансове становище громадян, але може вплинути на свідомість, що є найголовнішим. Так як відомо що всі біди саме від нашої ментальності і як порятунок з цієї кризи нам необхідна саме революція у свідомості.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: свобода,Дніпропетровськ,просвітництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.