Чому всі критикують Урганта?

16 квітня 2013, 18:43
Власник сторінки
хакер, каратель
0
791
Чому всі критикують Урганта?

Чорний гумор

Чому всі критикують Урганта? Чому тільки Урганта? Хіба проблема тільки у ньому?

Давайте уважно подивимось це веселе відео.

Що маємо?
Державний канал, головний державний канал, транслює запис передачі. Кулінарної передачі на яку запрошують відому людину.

Звучить, м'яко кажучі, досить невдалий жарт від ведучого, а гість як не дивно дуже миттєво реагує і жарт підтримує.

Вже багато сказано про Урганта, тому про нього казати не має сенсу. Але! Дуже уважно придивіться, а точніше прислухайтесь на 15, 18, 23 секундах. Що ви чуєте? Так ви не помилились. Це сміх, сміх у студії, присутнім у студії рядовим росіянам смішно. Не було мовчання! Зала сприйняла жарт. Їм це весело. Уявляєте, сміятись над вбивством і смертю мільйонів, це звийчайна справа для російської свідомості.

Не слід забувати що цей канал є державний, державний канал у авторитарній країні. Якби такий жарт був про Путіна, Чечню, евреїв, другу світову, то його будьте впевнені, вирізали б, а ведучому надавали б по шиї. Проте це ж жарт про українців, унтерменшів, ворогів Росії, а тому в ефір випустити не тещо можна , а й навіть треба. Бо така річ дуже добре відповідає державній політиці.
Це ж був не прямий ефір, це ж можна було вирізати. Це не польські коментарі про українок в прямому ефірі з якими нічого не вдієш, можна було вирізати й забити.
Але ні, показали, отже цього хотіли, а може навіть і зрежесували. Оскільки дуже дивним виглядає підігравання гостя, котрий можливо був в курсі про цей жарт. Та і сміх, бо інколи за кадром людям вказують як в таких випадках реагувати.

Як взагалі таке може прийти на розум? От ви любі відвідувачі мого блогу, часто коли чистите картоплю асоцююєте, це зі здиранням шкіри з людини, чи приготування мяса з макаронами асоціюєте з масовими(мільйонними) вбивствами і генjцидами? Така асоціація у здорової людини не виникне, а Ургант психічно хворим ніяк не виглядає.

Тож така річ є реальним показником ставлення до українців ,як держави Росія, так і рядових росіян, багато з яких його до речі захищає на різних форумах за цей ганебний вчинок.

Сміх з таких речей, це ознака нацизму, яким же хвора Росія. Таке саме відношення до інших народів було і в Німеччині 30х, а потім це закінчувалось жіночими перчатками з людської шкіри.

Я впевнений, що ні звільнень ні покарань по кримінальному кодексу РФ за розпалювіання міжнаціональної ворожнечі не буде. Що ще раз підтвердить, що це епізод державної політики Росії.

Тож цікаво насуільки смішним росіянам здасться, такий жарт:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ургант,гумор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.