Заява ВНС "Легіону" з приводу розслідування побиття журналістів 18 травня

26 травня 2013, 20:52
Власник сторінки
0
589
Заява ВНС  Легіону  з приводу розслідування побиття журналістів 18 травня

ВсеУкраїнська націоналістична спільнота"ЛЕГІОН" - об'єднання Українських націоналістів-патріотів в єдину силу, незалежно від приналежності до партії чи якоїсь іншої організації .

Нас звичайно вже не дивує ідіотія влади, але останнім часом вона просто переходить всі можливі межі. Ну не можна ж бути настільки ідіотами, кажу я собі, але з кожним днем бачу, що вони можуть. Вони замість того, щоб продемострувати хоч на секунду здоровий глузд - посадити тих покидьків, які напали на журналістів, ще більше демонструють вищу стадію олігофренії - ідіотію, вони дали гроошей зі свого карману на те, щоб цього покидька Титушка - одного із тих уродів, що ізбили журналістку 5 каналу Ольгу Сніцарчук випустили під заставу.

Ну воно і не дивно! Бо, як ми нижче бачили відео 5 канулу, де Титушко в усьому звинувачував всіх: опозиціонерів, журналістів, перехожих, але про владу ні слова. Звичайно його відпустили за домовленістю. А домовленість була така - покидьок Титушко винить у всьому опозицію та журналістів, корчить із себе ідіота, а влада його відпускає. Ну це ж є очевидно. Також цей Азіров кровавий сісь, який плювати хотів на побиття журналістів, тим паче жінки. Він, Захарченко, Янукович, Колісніченко і Чаленко йдуть на гей - парад 25 травня. Влада через свій і так надмірний ідіотизм, намагається довести всім, що то опозиціонери побили журналістів, або ще більш шизофренічна заява Тітушка, він та його друзі "оберігали" журналістку від інших. А з яких пір плювати на людину, бити її, валити на землю і потім бити це стало захистом? Також Чалєнко і ще одну шизоїдну заяву робить, що на журналістів напали "гопніки" із Свободи. У лавах Свободи ніколи гопників не було, бидло - гопи то лохторат ПР, хай своїх клієнтів Свободі не приписують. Вони прикинулися сліпими, і не побачили відео, на якому видно добре тих виблядків, які стояли на мітингу ПР, а потім пішли провокувати опозиціонерів та бити всіх хто їм не подобається. Ось ці відео:

Іще в них вистачає совісті заявляти, що ми фашисти? Так націоналісти можуть скинути владу в будь-який момент, тільки цей спосіб ми вважаємо неприйнятним, бо загинуть не винні люди, буде кров, можливо війна, а з України та Українців вже досить війн. Ми не гестапівці з ПР такі, як Коліснічєнка і Бандарєнка, які закликали бити фашистів, і називали фашистами всіх хто проти влади. Звичайно такого нахабства ми не потерпимо, але не будемо діяти, як хотіла влада. Ми на відміну від ПР, розумні, і думаємо на 2 а то і 5 кроків вперед тоді, як влада взагалі не думає (бо немає чим думати). Ось ще відео, де пані Ольга Сніцарчук описує, як йде розслідування по справі:

Хочу нагадати вам про вчорашні події в м. Бровари, де міліція продемонструвала свою блискавичну реакцію на "порушників" правопорядку ну і це вже починає ставати традицією - на цьому мітингу теж побили журналіста, а двох активістів просто так заарештували, відвезли у відділок, протримали не маючи доказів їх вини відпустили. Але на цьому ще не закінчилося, не встигли Свободоівці прийти додому, як їх наздогнала міліція, заарештувала їх, але тепер вже за новими підставами - опір працівникам правоохоронних органів, того ж дня їх направили до суду. Адвокат активістів домігся того, щоб слухання перенесли, оскільки в нього не було часу, щоб ознайомитися з матеріалами справи. До вашої уваги відео з тієї толоки, що відбувалася мирно у м. Бровари, до того, як гопніки та міліція почали втручатися:

Для чого я навів як приклад вчорашню акцію в Броварах?! Тут все просто! Ось дивіться: 18 травня журналістка виконує свої професійні обов'язки - знімала побиття опозиціонерів гопніками, гопніки почали вибивати камеру з рук журналіста, той відразу кличе міліцію на допомогу, яка стояла неподалік і спостерігала за всим цим, коли вже їх почали бити, міліція навіть відвернулася і не реагувала на крики журналістів і не намагалася затримати тих гопників, вони просто їх відтіснили і все, жодного до автозаку не повели. Повертаємося до вчорашніх подій - гопників - провокаторів не затримано, побито журналіста, побито багатьох активістів, затримано двох Свободівців, які взагалі нічого протиправного не скоїли їх волокли до автозаку і прямо вишукували статті за, якими можна було їх засудити. Як б'ють журналістів, опозиціонерів чи простих людей якісь гопники, міліція не втручається і гарантує гопнікам захист; коли громадяни виходять на захист своїз прав, мілція разом з гопніками з особливою жорстокістю нападає на людей, тягне їх до автозаків і придумує їм липові звинувачення. В Україні зараз відсутні охоронці првопорядку, їх у 2010 році замінили на охоронців режиму Януковича, які за "Вітька" та його гоп-банду можуть навіть вбити нещасну людину.

Нічого Українці все бачать і розуміють, разом з тим їх гнів зростає, масове невдоволення просто повинно змусити людей вийти на вулиці, і тоді панування цієї окупаційної влади закінчиться, вони будуть сидіти у в'язницях за скоєні ними злочини проти України й Української нації. А ми будемо панувати на своїй, Богом даній землі!

Ми обов'язково переможемо, бо з нами Бог і Україна!

СЛАВА НАЦІЇ - СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

ВОЛЯ УКРАЇНИ АБО СМЕРТЬ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київ,побиття журналістки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.