Подарунок українцям від Бога

27 липня 2013, 17:19
Власник сторінки
Полковник запасу
0
294

радіймо, брати

Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович - це подарунок українцям від Бога. Через них Бог дарує нам можливість стати вільними людьми. Бог нібито каже нам: "Не сподівайтеся, що прийде добрий пан, ліпший, мудріший, добріший за попереднього, що зробить пан вам щастя". Бог нібито викарбовує у нас на лобі: "Не проси і не бійся, будь вільним і роби власне майбутнє спільно з такими самими вільними".

То ж не будьте сліпими, подивіться собі на лоба. Рай лише для вільних - хоч на небесах, хоч на землі. Якщо ти раб, якщо чекаєш на звільнення чужими руками - тобі не буде раю тут за будь-яких умов, тому що вівця завжди залишиться вівцею, в які модернові ясла її не постав, на яке рясне пасовище її не виведи.

Попередній шанс був на початку минулого століття, того разу почули Бога небагато наших людей - махновці, холодноярці, ще кілька десятків тисяч справжніх людей. Решта чекали на чергового доброго пана.

Хто не вірить Богові - читайте замість "Бог" "Великий вибух", або "випадкове сполучення елементарних часток у фізичних полях", або "закони устрою світу, яких ми ще не пізнали, але віримо, що такі існують", або щось інше на власний смак.

Не знаєте, де знайти вільних, до кого приєднатися?

Приєднуйтеся до нас http://postup.org.ua/node/1464
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: президент,свобода,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.