«Біличанка НПУ» отримала золоті медалі чемпіонату!

10 вересня 2013, 08:39
Власник сторінки
футбол
0
218
«Біличанка НПУ» отримала золоті медалі чемпіонату!

У Коцюбинському відбулася церемонія нагородження чемпіона України 2013 з футзалу - «Біличанки НПУ» + ФОТО

В суботу під Києвом було дійсно гаряче... Одразу після спортивного фестивалю, який був присвячений Дню селища, футзалістки "Біличанки" прийняли участь ще в одному заході, який остаточно підвів підсумки іх спортивного ігрового сезону 2012/2013 років, - церемонії нагородження за перемогу у чемпіонаті України з футзалу.

Вперше за декілька років ця подія відбулася привселюдно на головній площі рідного селища Коцюбинське. Під оплиски та овації багаточисленної публіки - мешканців та почесних гостей, які в цей день прийшли привітати громаду зі святом, - футзалістки одна за одною з"являлися на сцені біля будинку культури.

Гравці та тренери клубу отримали золоті медалі чемпіонату України з рук віце-президента Асоціації міні-футболу України Володимира Гримайла, голови комітету жіночого футзалу України - Олександра Червоного та секретаря селищної ради Олександра Ковтача.
Не обійшлося і без солодкого подарунку, який став кульмінаційним моментом свята. Представники асоціації від колективу АМФУ вручили дівчатам торт з символічною емблемою - "Біличанці - 20 років!".

Президент МФК "Біличанка" Володимир Колок та гравці клубу подякували гостям за візит і увагу. Вони пообіцяли прикласти максимум зусиль, щоб вже через рік знову зібратися разом і відзначити чергове чемпіонство.

ДИВИТИСЯ ФОТО ТА ЧИТАТИ ДАЛІ>>

Сергій Новіков, belichanka.com
Фото - Андрій Сніжко, "Пульсар"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: женский футбол,Беличанка,АМФУ,Біличанка,жіночий футзал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.