Прозвучала команда «фас!»

11 вересня 2013, 08:29
Власник сторінки
0
151

Обережно! В Україні стартувала спецоперація, метою якої є недопущення Віталія Кличка до участі у президентських виборах 2015.

За два роки до вирішального моменту, влада розпочала роботу по дискредитації кандидата №1 на подолання режиму Януковича.

Вже тривалий час різними методами чиниться тиск на членів команди Кличка, а через ЗМІ і Інтернет розповсюджується критична кількість брехні і «новин», що межують з  абсурдом.

Цікаво, до яких ще методів вдаватимуться представники цієї влади, щоб втримати під собою вже добряче розхитане крісло?

Адже переживати є за що. Ще весною так-званий «президентський» рейтинг Кличка перевищив рейтинг діючого президента. І прірва продовжує рости.

Ось чому ризними методами на депутатів фракції УДАР чиниться тиск, а у закритих кабінетах пишеться схема недопущення Кличка до президентських виборів. Якщо б вибори відбулися цієї неділі, то саме він був би головним кандидатом на перемогу.

Відтак, «чорнуху» ллють як на Кличка особисто, так і на членів його команди. Конкретні випадки не перераховуватиму, щоб не стати учасником медійного фарсу. Окремо відзначу тільки інцидент, що трапився на початку вересня на Луганщині, де зроблено крок від тиску і погроз до “реальних” дій. З ножовими пораненнями до реанімації потрапив лідер тамтешнього молодіжого крила партії Павло Лисянський. До цього йому неодноразово погрожували розправою за “не ті” політичні погляди.

Чи не варто керівництву країни зі складною економічною ситуацію, в який рівень промислового виробництва падає, а злочинності зростає, направити всі сили на боротьбу саме з цими негативними явищами замість того, щоб переслідувати політичних опонентів. Можливо, тоді і рейтинги пішли б угору?

Від себе Віталій вже заявив, що усіма доступними методами захищатиме права людей обирати не тільки Януковича та його режим. Якщо потрібно, це право відстоюватиме у Європейському суді.

Наголошую: нема жодних правових підстав для того, щоб Віталія Кличка як політика, народного депутата і громадянина України, позбавили прав балотуватися на посаду Президента, якщо він ухвалить таке рішення.

Своїми діями влада підписалася під тим, що наша команда стала занадто незручною для влади. А значить – ми на вірному шляху. Ніхто не обіцяв, що буде просто. На що не розраховували зацікавленні в знищенні Кличка-політика особи, так це те, що їхні дії тільки мобілізують його однодумців і прихильників.

Валерій Пацкан

Народний депутат фракції «УДАР»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: президент,УДАР,влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.