Америкаскі роботодавці навчились визначати знаходження своїх підлеглих!

17 вересня 2013, 10:06
Власник сторінки
0
152

Біометрія в якості бізнесу - аналітика Можливо, найбільш цікавий аспект застосування біометрії для відстеження обліку робочого часу, потенціал якого виходить далеко за аркуші часу.

Сучасні методи відстеження робочого часу і відвідуваності є застарілими і неефективними . Традиційний паперовий підхід до цих пір широко використовуються, незважаючи на те, що такий процес займає багато часу і не є ефективним.
Досягнення в галузі біометрії і хмарних платформ означає, що, користувач може збирати велику кількість точних даних і відвідуваності через безліч сайтів та приладів і надійно зберігати їх.
Дані, зібрані за допомогою пристроїв, оснащених біометричними модулями можуть бути доступні через веб-інтерфейс в будь-який час. Вони також можуть бути надійно закріплені і зберігатися централізовано в хмарі.
Мало того, що дані в безпеці, вони ще можуть бути доступними користувачем і зацікавленою стороною через захищений веб-інтерфейс.

Точний час і відстеження відвідуваності може призвести до кращої комунікації на землі.
Робітник, який з'являється в строк і працює узгоджений термін, може мати неоціненне значення для роботодавців. З біометричними даними, можна довести, поза всяким сумнівом, що ваш робітник є найкращим для роботи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: біометричні дані,робота за кордоном
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.