Д.Білоцерковець (УДАР) скаржиться на Тягнибока полякам, цирк.

20 вересня 2013, 09:11
Власник сторінки
0
166

На Яника б поскаржився краще

Дмитро Білоцерковець, керівник молодіжного крила «УДАРу», налагодив зв'язок з польськими дипломатами та латвійськими політиками в Севастополі.

Чомусь більшість наших політиків вважають за норму постійно скаржитися іноземцям. Всім без винятку, з усіх континентів, про все. Невже свої гроші та сили немає куди витратити всередині нашої країни?! В чому бачить резон Ю.Тимошенко, фінансуючи у величезних сумах американських та європейських піарників своєї персони – незрозуміло. На які дивіденди для себе розраховує вказаний молодий політик, Білоцерковець, в якого ще фурункули з обличчя не зійшли за віком, коли скаржиться полякам та латвійцям – загадка. Та ще й на кого скаржиться? На відсутність єдиної позиції з багатьох питань з О.Тягнибоком. Смішно, хто він такий, той Білоцерковець? І що ті поляки зроблять, попросять нашого лідера дружити з якимсь хлопчиком з Криму? 

 Невже у Януковича так мало недоліків, що треба конфліктувати із «Свободою», беручи до себе в спільники поляків та швидких латвійців?      

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.