Дніпропетровськ: Павелко вважає Яценюка зрадником.

24 вересня 2013, 11:37
Власник сторінки
0
153

Свободу не спинити!

Вже півроку воюють на Дніпропетровщині «Фронт Змін» із «Батьківщиною». Оголошене об’єднання, здається, відбулося тільки між Ю.Тимошенко і А.Яценюком. По всій Україні, в т.ч. і в Дніпропетровську йде колотнеча за ті політичні посади в регіонах, що мають поділити фронтзміновці з бютовцями.

 Хіба цього бажають люди? Нескінченої возні в опозиції? Ні, звичайно люди, які хочуть відправити Януковича у відставку, воліли б бачити монолітну опозицію. Хай там як би вони розподілили ролі: Кличко майбутній прем’єр, Яценюк – голова ВРУ, чи навпаки (ну те, що Тягнибок буде Президентом в 2020 році сумнівів нема). Але вже якось домовляйтеся.

Андрій Павелко – колишній очільник «Фронту змін» в Дніпропетровській області. Він вважає Арсенія Яценюка зрадником принципів і інтересів Фронту. Категорично не бажає вступати до лав об’єднаної з Батьківщиною опозиції. І замість об’єднання намагається створити ще один політичний рух, який складатиметься з невдоволених об’єднанням фронтзміновців по всій Україні.

Хіба можна розрізненими силами добитися чогось в цій країні? Нас поодинці розчавлять, як клопів. Майбутнє опозиції тільки в загальному об’єднанні і тільки під прапором «Свободи», іншого шляху бути не може. Перша трійка «Свободи» має виглядати так – Тягнибок, Кличко, Яценюк. І ніяких більше опозиційних партій і рухів!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.