"TRUMP" - новий хіт і новий альбом українською мовою

02 грудня 2020, 19:32
Власник сторінки
0
9

Після гучної прем'єри треку "Океан" MILANIA презентувала новий трек "Трамп" який увійде в перший альбом співачки українською мовою , у якому готова відпустити кохання, залишити емоції та жити далі.

"TRUMP" - новий хіт і новий альбом українською мовою

Після гучної прем'єри треку "Океан" MILANIA презентувала новий трек "Трамп" який увійде в перший альбом співачки  українською мовою , у якому готова відпустити кохання, залишити емоції та жити далі лише для себе! Прем’єра відбулась напереродні виборів у США та станом на сьогодні кліп вже набрав більше 100.000 переглядів на офіційному каналі YouTube. У треку MILANIA готова вилучати кандидатів на своє сердце, адже вони - не Трамп.

Трек "TRUMP" - це месседж до кожної дівчини, яка страждає у відносинах, що досить закривати очі на байдуже ставлення до себе, зневажання та образи. "Без сліз і жодних драм" слід стирати почуття, адже обраний кандидат - не ідеал!

Позитивний настрій та іронія - саме на таких почуття MILANIA готова прямувати далі, залишити минуле та навіки видалити його зі свого життя, адже наразі немає таких гідних кандидатів, як Дональд Трамп!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.