Не музичне шоу Голос країни

01 лютого 2020, 13:05
Власник сторінки
0
19

Як Плюси спаплюжили саму ідею музичного шоу

Нажаль Плюси перетворились на своєрідну чашку Петрі для розмноження бидломаси ! І новий сезон колись музичного , а тепер - люмпен -шоу , Голос країни яскраве тому підтвердження . 
Що показує телеканал : старий , лисий дядько ( Потап ) весь час намагається зображати мачо якому , начебто , віагра ще не потрібна . Його напарниця - молодиця середніх років ( Каменських ) , після гастролів по Жмеринці , видає себе за зірку світового рівня , майже як Шакіра , або навіть Кеті Перрі . 
Що насправді бачить глядач : двійко гопників , десь у сквері , залізли на лавку з ногами та плюють сонях . Іноді вони ще горланять своїх улюблених пісень про ,,пупиришкі,, та їх район . А ще гопник чоловічої статі весь час намагається залізти на гопоту жіночої статі для спарювання . Музика їх не цікавить взагалі ! 
Дуже шкода що музичне шоу перетворилось на люмпен-шоу ,, Бидло країни,, . Нікому не раджу дивитися це лайно !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.