Alyosha & Vlad Darwin презентували новий альбом в готельному номері готелю HYATT

18 жовтня 2019, 14:48
Власник сторінки
0
10
Alyosha & Vlad Darwin презентували новий альбом в готельному номері готелю HYATT

17 жовтня відбулась презентація в унікальному форматі Press-bedroom з Alyosha & Vlad Darwin в чарівній та п’янкій атмосфері готелю HYATT Regency Kyiv.

 Один із найромантичніших та яскравих дуетів України повернувся для того, щоб здивувати відвертим акустичним «art-performance».
Цього вечора дует Alyosha & Vlad Darwin не тільки відкрили перед  ЗМІ двері готельного номеру Presedential Suit, але і розкрили таємницю створення альбому «Золота середина», щиро ділилися  інтимними моментами народження спільної творчості і дивували гостей несподіваною театралізованою постановкою, режисером якої виступив Толік Фролов.
На десятому поверсі пентхауса з дивовижним краєвидом на вечірній Київ відбулися закрите прослуховування дуетного альбому за місяць до його офіційного релізу і допрем’єрний показ музичного відео на перший сингл «Пірнай».
Камерний дебют дуету Alyosha & Vlad Darwin одночасно став запрошенням на концерт в Жовтневому палаці, що відбудеться у лютому 2020 року, на якому артисти презентують музичну програму «Золота середина». Неординарні та стильні образи артистів були розроблені талановитим українським дизайнером Алісою Мярковською KElis ART.
Вишукані квіткові композиції, люб’язно надані брендом «Цветочная мафия», додали нотку позитиву в програму вечора. Всупереч встановленим правилам дарувати квіти артистам, після вистави кожен гість отримав у подарунок живі квіти.
Автором новаторської ідеї нестандартної презентації виступила креативний продюсер Анна Матосьян, а реалізувала проект Марія Боровеньска.
Vlad Darwin: Мені не віриться, що минуло майже два роки з того дня, коли ми з Alyosha почали працювати над альбомом «Золота середина». Він вийшов дуже інтимним. І коли наступив момент ділитися новою музикою із слухачами, ми зрозуміли, що хочемо вперше представити альбом саме в камерній атмосфері. Так і народилася концепція арт-перформансу. Формат заходу так сподобався гостям, що ми вже думаємо над тим, чи не розвивати цю ідею далі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.