Музика,за яку не соромно навіть перед прибульцями

29 березня 2019, 12:00
Власник сторінки
Администратор
0
7
Музика,за яку не соромно навіть перед прибульцями

В Києві 17 квітня відбудеться концерт Академічного камерного хору "Хрещатик" "Хіти космічної ери 1956-2016"

Музика безмежна,як і космічний простір.Це можуть довести солісти Khreschatyk Choir разом із Modern Cover Band ,які 17 квітня представляють оновлену концертну программу "Хіти космічної ери 1956-2016".У програмі найрізноманітніші пісенні стилі і жанри:соул,джаз,фолк-рок,рок-балади,поп-латино,ритм-енд-блюз,хард-рок,госпел,нью-ейдж,симфо-рок,пост-грандж,навіть-альтернативний рок.Поєднують це різноманіття властивий академічній манері смак до якісної музики,натхнення кращих сучасних аранжувальників,"до мурашок" проникливий вокал солістів,неперевершена енергетика хорового звучання і віртуозна майстерність чудових інструменталістів.
Наша ера хітів включає і не надто відому композицію в  стилі каліпсо-1956 року,і найпопулярніші сучасні пісні з декількома мільярдами переглядів,і яскраві шлягери української естради.
Запрошуємо разом з нами в музичну епоху Космічної ери за новими враженнями від музики!
Концерт відбудеться у Палаці культури "Більшовик" на проспекті Перемоги,38.Тривалість заходу-1 година 45 хвилин,2 відділення з антрактом.
Тільки живий звук!
Ціна квитків 80-180 грн.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музыка,хор,попса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.