Стали відомі представники від України на "Слов'янський базар-2018"

05 березня 2018, 21:48
Власник сторінки
0
159
Стали відомі представники від України на  Слов янський базар-2018

Стали відомі представники від України на ХХVІІ Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов’янський базар у Вітебську-2018».

У Києві 4 березня пройшов відбір на фестиваль «Слов’янський базар-2018», який буде проводитись з 12 по 16 липня 2018 року в місті Вітебськ, Білорусь.

За право представити Україну на «Слов’янському базарі-2018» боролись понад 70 сольних вокалістів, які пройшли перший тур та були запрошені у фінал конкурсу. Національний відбір претендентів від України на конкурс пройшов в актовій залі столичної «Академії Сучасної Освіти А+».

«Мене дуже радує, що з кожним роком інтерес до «Слов’янського базару» росте. Про це свідчить кількість анкет, які приходили на офіційну пошту. Зараз українська пісня знаходить зовсім нове обличчя – наша культура росте з кожним роком. У нас є сильні вокалісти, які можуть представити Україну на Слов’янському базарі та отримати перемогу». – говорить Влад Багінський, голова журі національного відбору.

Журі було непросто вибрати кращих, тому що за поїздку до Вітебську прийшли боротися конкурсанти з високим рівнем підготовки, які пройшли «бойове» хрещення на численних конкурсах і талант-шоу. Географія учасників конкурсу теж дуже широка – на кастинг з’їхалися представники Одеської, Івано-Франківської, Вінницької, Полтавської, Львівської, Луганської, Донецької та Київської областей України.

«Ми провели колосальну роботу, щоб взяти найкращих, і я можу стверджувати, що Україну в Білорусі представлятимуть справжні бійці з неперевершеним голосом, сильним характером та великою душею. Особисто я вірю в наших переможців». – відмітив Влад Багінський.

У результаті прослуховувань були визначені власники заповітної «путівки» до Білорусі. Представлять Україну на XXVII Міжнародному дитячому музичному конкурсі «Вітебськ-2018» – Балабанов Олександр, а на XXVII Міжнародному конкурсі молодих виконавців «Вітебськ-2018» – Міла Нітіч.

«Для мене це дуже хвилююча мить, адже тепер я розумію, що буду представляти всю Україну на XXVII Міжнародному конкурсі молодих виконавців «Вітебськ-2018». Я буду робити все можливе, щоб достойно представити нашу країну». – пообіцяла Міла Нітіч.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.