Change your style

07 жовтня 2017, 15:18
Власник сторінки
artupcyclingdesing17@gmail.com
0
35
Change your style
фотограф Сергій Маліков

арт, дизайн та фотографія, глина та інтер"ер, розпис одягу та макіяж можуть взаемодіяти та доповнювати одне одного створюючи нове неймовірне поеднання погляду на мистецтво та моду

Change your style

29-ого числа в одному з андеграунд місць Киева, а саме в арт галереї Цеглина пройшов не звичайний захід - подія, що поеднала дизайн інтер"еру, фотографію, арт глину, інсталяцію та скульптуру з модою та зміною стилю та погляду на моду.

Дуже не банальним був підхід до поеднання фото-робіт фотографа Сергія Малікова з арт скульптурою, доповненням образу в оформленні самого інтер"еру події та взаемодія робіт із створеними образами дизайнерів.

Куратор галереї Олеся Дворак-Галік показала, що глина в наш час-це не просто глечик чи тарілка-це сучасна арт скульптура, кольорова й не перевершена, це інсталяція,це інтерерна особливість, яка знана у світі , але мало знана в нашій країні й може неперевершено виконувати зовсім різні функції та мати різне призначення


Неймовірним артом вразила й ювелір, знана майстриня в Киеві та арт діяч й благодійник по роботі з дітьми у різних містах, представник Rotary клубів України Алла Сокол, її роботи у стилі Примаченко й авторська особливість підходу вражають своїм різнокольоровим дивовижним підходом.

Новий підхід до зміни стилю й образу показали дизайнери проекту ArtKurtki, художниці показали, що бренд може вдосконалитися, що маючи фантазію можна створити не повторний шедевр ручної роботи, який й майстриня повторити не зможе, бо це робота кропітка й дуже вибаглива, не повторна й звичайно авторська.


Також подію прикрасили авторські сукні від бренду Zhuravel, та неймовірні експрес макіяжі від представниці Mary Kay Тетяни Томин-Остапчук.

Суть події полягала у зміні стилю й світогляду, кожна людина, що потрапила до рук майстрів та майстринь могла приміряти сукню чи арт одяг ручної роботи, змінити макіяж, сфотографуватися з роботами знаних Українських митціав та придбати роботи, ну й звичайно скуштувати авторський сир від майстра сирів СироЕд.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: мода,стиль жизни,Українська культура,самые стильные,фотовиставка,украинские дизайнеры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.