Міста&Села - книга-розмальовка, яка здатна дивувати світ!

31 липня 2017, 16:15
Власник сторінки
3
315
Міста&Села - книга-розмальовка, яка здатна дивувати світ!
Книга Міста&Села, автор Олександр Кучерявий

Розмальовка-антистрес у жанрі нон-фікшн, це унікальне поєднання стилів та ідеї автора на звичайних сторінках незвичайної книги

Книжечка "Міста&Села" саме те, що потрібно сьогодні дорослим і дітям. З нею легко, зручно та реально відпочиваєш, після тяжких робочих або навчальних буднів. Якісний щільний папір дозволяє комфортно розмальовувати будинки, заводи, ліси та річки олівцями, фломастерами чи кольоровими ручками. 

Дуже актуальна концепція розмальовки, такого ще не було на ринку книги, коли ви як у комп’ютерній грі, можете удосконалювати цілі міста як заманеться, а дитина ще й уявляє себе у ролі мера, поліційського чи будівельника, що позитивно відображається на розвитку світогляду дитини та її уявлення про міста і села (та й дорослим також). 

В цій книжці уявний світ на папері наче оживає з кожним новим кольором вашого "пера". Впевнений, що ця книга-розмальовка ідеально підійде для домашнього відпочинку, у дорогу чи використання в освітніх цілях, адже навіть загальноприйняті правила дорожнього руху в ній відображені чітко та доступно.

Також, цю книгу можливо використовувати на подарунок, вона завжди та у кожного викликає цікаві емоції.

Передмова книги Міста&Села

Книга-розмальовка «Міста&Села» передбачає не тільки розфарбування ілюстрацій, а допускає домальовування і розвиток існуючих зображених об’єктів на Ваш розсуд. У концепцію цієї книги розмальовки закладена уявна держава з містами, селами, лісами, полями, горами й водоймами, де поєднуються в єдину систему окремі об’єкти інфраструктури (транспортної, промислової, продовольчої, розважальної тощо). Розмальовка складається із взаємопов’язаних сторінок з початком та логічним продовженням зображеного уявного світу. Всі об’єкти від доріг, мостів, будинків до аеропортів, стадіонів, автодрому та інших, зображені в авторському стилі з максимальною реалістичністю до нашого життя.

Присутня й концепція так званої «книги віммельбух», коли можна нескінченно фантазувати по вмісту книги вигадуючи різні цікавинки та пригоди, захоплюючись симуляцією власних уявлень щодо намальованого світу. Тут кожен має можливість стати тим, ким бажає бути: зразковим громадянином, працівником заводу, машиністом потягу, пілотом літака, фермером, футболістом або бізнесменом, мером міста та навіть депутатом чи президентом. Розкрийте власний потенціал та втілюйте найвеличніші мрії на сторінках цієї книги розмальовки!

Жанр нон-фікш передбачає не вигаданий зміст книги розмальовки, який достовірно та доступно розкриває певну частину нашого життя.

Книга розмальовка «Міста&Села» розрахована для людей незалежно від статі та віку, від наймолодших до найстарших.

Про автора

Автор книги-розмальовки «Міста&Села» - Олександр Кучерявий, киянин, рекордсмен України в номінації найбільший малюнок кульковою ручкою, на якому зображене уявне місто мрій. Він створює письмовою ручкою оригінальні міста, села та навколишній світ в авторському стилі з семирічного віку. Обожнює та відчуває міста, урбаністику та архітектуру. Будучи юристом та не маючи художньої освіти, зміг довести, що при бажанні та наполегливій праці можливо втілити найяскравіші мрії.

Кращий подарунок – книга!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: литература,рекорд,книга рекордов Гиннеса,книга,художник,отдых,новинка,хобби,творчество,развлечения,писатель,рисунки,книги ,украинские писатели,украинские художники,новые авторы,мечта,читать,Антистресс,детям
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.