"Дні України в Кошице"

03 квітня 2017, 22:13
Власник сторінки
журналист
0
50
 Дні України в Кошице

3 19 по 27 квітня у цьому гостинному місті на території Словаччини відбудеться масштабний захід міжнародного рівня - "Дні України в Кошице".


За яскравими враженнями - до словацького Кошице! 3 19 по 27 квітня у цьому гостинному  місті на території Словаччини відбудеться  масштабний захід міжнародного рівня - "Дні України в Кошице". Про це повідомив під час прес-конференції, яка відбулася у Посольстві Словаччини в Україні, директор Об"єднання FEMAN, уповноважений міста Кошице по співпраці з Україною пан Едуард Бураш. "Ця подія відбудеться під егідою мера словацького міста Кошице Ріхарда Раші, - сказав пан Едуард Бураш. - Протягом дев’яти днів Україну в Словаччині представлятимуть понад півтисячі представників різних сфер з багатьох регіонів – Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Чернівецької областей. Відвідувачів чекає насичена програма: українсько-словацькі культурні та ділові зустрічі, дискусії на політичні теми, вистави, художні та фотовиставки. Окрім культури у Словаччині презентують і кулінарні традиції України. Два дні під час форуму буде відведено туристичній сфері. Передбачається, що у двосторонньому бізнес-форумі візьмуть участь сорок туроператорів з України. Особливий акцент буде зроблено на зміцнення туристичних зв’язків. Зокрема, українсько-словацькі дні туризму 21-22 квітня проводитимуться вперше." Організатори цього міжнародного заходу запросили до Кошице й журналістів, аби ми широко висвітлювали цю подію! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.