Виступ ансамбля "ЗЕРНЯТКО" на святі "Novruz" - 2017

26 березня 2017, 16:01
Власник сторінки
журналист
0
41
Виступ ансамбля  ЗЕРНЯТКО  на святі  Novruz  - 2017
Автор фото - Сергей Комиссаров

Справжньою родзинкою Міжнародного свята "Novruz" - 2017 у київській мерії став виступ дитячого вокально-хореографічного ансамблю "ЗЕРНЯТКО", художнім керівником якого є Раїса Заклецька.


Справжньою родзинкою Міжнародного свята "Novruz" - 2017 у київській мерії став виступ дитячого вокально-хореографічного ансамблю "ЗЕРНЯТКО", художнім керівником якого є Раїса Заклецька. Юні артисти порадували глядачів вокально-хореографічною композицією "Прийди, прийди, веснонько!". Вона не залишила байдужою нікого із учасників цього велелюдного дійства, організованого керівниками 8 Посольств, акредитованими в Україні, а також генеральним директором - головним редактором Outlook чарівною Дарією Карякіною і її енергійною командою. Подробиці про цю подію дивіться у програмі "МИСТЕЦЬКА ХВИЛЯ+" на каналі Ukrvideotravel у YUOTUBE.Лише не забувайте, друзі, про наше прохання - підписуйтеся на канал Ukrvideotravel. Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.