Виставка Вадима Петрова "Маршрут" у галереї "Триптих АРТ"

15 грудня 2016, 19:14
Власник сторінки
журналист
0
28
Виставка Вадима Петрова  Маршрут  у галереї  Триптих АРТ
Картина - Вадима Петрова. Фото - Сергія Комісарова

Як там у Поета? "Каждый вибирает по себе - женщину, профессию, дорогу..." Ось так і у художника із Харкова Вадима Петрова.


Виставка Вадима Петрова "Маршрут" у галереї "Триптих АРТ"
https://www.youtube.com/watch?v=WKoRtnDEZ44
Як там у Поета? "Каждый вибирает по себе - женщину, профессию, дорогу..." Ось так і у художника із Харкова Вадима Петрова. Сьогодні у галереї сучасного мистецтва «Триптих АРТ» (вул. Десятинна, 13) відбулося відкриття його персональної виставки. Її назва - "Маршрут" . Герої картин Вадима Петрова - наші сучасники. І далеко не всі вони симпатичні : є тут і колишні в"язні, і люмпени, і маргинали... Люди далеко не ідеальні,іноді навіть небезпечні, але щось притягує до  них  і очі, і душу. Адже герої ( чи все ж - антигерої?) полотен Вадима Петрова - наші співгромадяни. Тільки обрали не такий, як ми із вами, життєвий маршрут... Все вірно : "У кожного своя доля і свій шлях широкий".  Але робити вигляд,панове,  що цих людей просто  не існує у природі - як мінімум не чемно. Вони - поруч. Поруч із нами - чистими і культурними. Вони -  на відстані простягнутої руки. І це наш спільний хрест - йти разом із ними по одному життєвому маршруту. Ні, йти не разом, пліч-о-пліч,  а кожен - по своїй орбіті... Матимете бажання і час - зазирніть до галереї сучасного мистецтва «Триптих АРТ»  і уважно подивіться у їхні очі. Ні,вам не стане  моторошно. Ви просто зрозумієте : ці люди - також Божі творіння. І дуже важливо розуміти, що ці люди - є. Подробиці про відкриття персональної виставки Вадима Петрова ви дізнаєтеся у найближчому випуску програми "Мистецька хвиля +" на каналі Ukrvideotravel . Лише не забувайте про наше прохання : підписуйтеся на нього. Адже ми працюємо для кожного із Вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.