Подвійне свято Ірини Мартиненко

02 грудня 2016, 07:56
Власник сторінки
журналист
0
19
Подвійне свято Ірини Мартиненко
Автор фото - Сергей Комиссаров. На фото вместе с Ириной Мартыненко

У будинку Національної спілки письменників України відбулася презентація книжки "Про що плаче скрипка" письменниці Ірини Мартиненко.

Подвійне свято Ірини Мартиненко
https://www.youtube.com/watch?v=QFDWLdC9LbM
Обіймали, цілували, коштовні подарунки дарували,  здоров"я й радості бажали! А ще - вітали із виходом у світ першої літературно-художньої оповіді! Це я вам,друзі, розповідаю  про святкування  Дня народження і, водночас, презентацію книжки "Про що плаче скрипка" акторки, журналістки, а відтепер - і  молодого літератора Ірини Мартиненко (літературний псевдонім - Мирослава Кринична), яке гучно і весело відзначили у будинку Спілки  письменників України. Привітати  із подвійним святом у гості до пані Ірини прийшло більше ста шанувальників її таланту. В основному - друзі і колеги по акторському, журналістському і письменницькому цеху. І кожному із гостей молода талановита миткиня подарувала по примірнику своєї літературно-художньої оповіді. А потім заспівала - від щирого серця... Як це було - ви дізнаєтеся із програми "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel,на який ми закликаємо підписуватися усіх, кому небайдуже сучасне Мистецтво і його творці!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.