Вернісаж Світлани Аношкіної у галереї "Митець"

23 листопада 2016, 22:07
Власник сторінки
журналист
0
24
Вернісаж Світлани Аношкіної у галереї  Митець
Світлана Аношкіна і автор цього матеріалу

У столичній галереї "Митець" під бурхливі оплески митців, друзів і родичів 22-го листопада 2016 року звітувала талановита українська художниця Світлана Аношкіна.

Вернісаж Світлани Аношкіної у галереї "Митець"
https://www.youtube.com/watch?v=Dqa5WjOx25c
Все сталося , як і гадалося : успіх, великий успіх! У столичній галереї "Митець" під бурхливі оплески митців, друзів і родичів 22-го листопада 2016 року  звітувала талановита українська художниця Світлана Аношкіна. Її роботи (а їх було понад п"ятдесят) приємно здивували колег по творчому цеху.  Високий рівень! Під час вітальних виступів, від керівників Київської спілки художників почув : прийшов-таки час, аби  висунути Світлану Аношкіну на отримання високого звання "Заслуженого художника України". Як один із запрошених на чудово організований вернісах (браво, Анна Лавреха!),  я цілком і повністю  поділяю думку спілчан-художників Світлани Аношкіної. Вона давно заслужила це звання. Адже, як мовиться, по праці і шана! У чому ви, шановні шанувальники Мистецтва, можете особисто переконатися, подивившись  програму "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel.  Виставка "Українські візерунки" Світлани Аношкіної  нікого не залишить байдужим.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.