"Українські візерунки" Світлани Аношкіної

19 листопада 2016, 23:42
Власник сторінки
журналист
0
148
 Українські візерунки  Світлани Аношкіної

Відомий український художник Світлана Аношкіна готується до чергового вернісажу. З 22-го по 30-е листопада її роботи демонструватимуться у столичній галереЇ "МИТЕЦЬ".



"Українські візерунки" Світлани Аношкіної  
Відомий український художник Світлана Аношкіна, за плечима якої участь у 80-ти виставках,готується до чергового вернісажу.  З 22-го по 30-е листопада її роботи   демонструватимуться у столичній галереї "Митець". Назва персональної  виставки Світлани Аношкіної  - "Українські візерунки". Це творчий ужинок миткині за останні 17-ть років. Свої картини вона малювала в різних регіонах держави під час пленерів. В експозиції представлені пейзажі, портрети людей, з якими пані Світлана  спілкувалися під час поїздок, а також жанрові картини і квіти. І всі ці роботи об'єднує візерунок (малюнок із різних ліній, кольорів, тіней тощо; мереживо), який притаманний тому чи іншому  регіону. Візерунок -  це і прикраса одягу,  і  відображення хмар у  воді, і переплетення трав, квітів і гілок дерев... "Візерунки можна побачити будь-де," - переконана Світлана Аношкіна. - "Але для цього варто уважніше спостерігати за плином життя  навколо себе. А ще - відчувати душею візерунчасту мелодійність наших  пісень." Журналісти програми "Мистецька хвиля+" обов"язково побувають на вікритті виставки "Українські візерунки" Світлани Аношкіної  і розкажуть про її творчі здобутки  широкому мистецькому загалу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.