"Україна в портретах" Галини Константюк

19 листопада 2016, 01:31
Власник сторінки
журналист
0
24
 Україна в портретах  Галини Константюк

У Центральному будинку художника відкрилася персональна виставка талановитої художниці зі Львова Галини Константюк "Україна у портретах". Робіт - близько ста. А скільки у них всього "намішано"!

"Україна в портретах" Галини Константюк
https://www.youtube.com/watch?v=-J0tuWBbAZA
У Центральному будинку художника відкрилася персональна виставка талановитої  художниці зі Львова Галини Константюк "Україна у портретах". Робіт - близько ста. А скільки у них всього "намішано"! Як мовиться, і святе, і грішне... Одним словом, Україна...Коли біля картин зупиняються глядачі, вираз їхніх облич змінюється миттєво : "Ти бачиш, як вхопила характер! І як же їй це вдалося?...Просто дивовижно!" І справді : коли  приходиш на виставку, то  бачиш галерею унікальних, неповторних жіночих і чоловічих образів, кожен із яких "врізається" у пам"ять буквально із першої секунди. Адже за кожним із них - якась дивовижна життєва  історія... "Відчувається, що на картинах зображені люди, яких художниця Галина Константюк добре знає, - ділиться своїми враженнями від побаченого на виставці  мистецтвознавець і художник Наталія Сухоліт. - Більше того :аби донести до глядачів якісь потаємні секрети, миткиня  використовує власну семантичну систему координат. Вона використовує на портетах численні елементи, але це - не просто красивий декор. Це - відповідні ключі до розуміння того чи іншого образу". Більше інформації про вернісаж Галини Константюк у  Центральному будинку художника ви дізнаєтеся, подивившись програму "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel у YuoTube. І не забувайте, друзі,підписуватися на наш канал. Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.