"Графиня Маріца" : незабутні моменти прем"єри

17 листопада 2016, 23:42
Власник сторінки
журналист
0
11
  Графиня Маріца  : незабутні моменти прем єри
Автор фото - Сергей Комиссаров

"У нас в театрі шуткують : з першої миті і не розбереш - чи то хор танцює, чи то балет співає?.." - так говорять артисти Національної оперети Ураїни.



 "Графиня Маріца" : незабутні моменти прем"єри
https://www.youtube.com/watch?v=qdFpOboG4SU
"У нас в театрі  шуткують : з першої миті і не розбереш - чи то хор танцює, чи то балет співає?.." - сказав на прес-конференції ( вона відбулася за кілька хвилин до початку прем"єри оперети Імре Кальмана "Графиня Маріца") художній керівник Національної оперети України народний артист України Богдан Струтинський. Як виявилося - так воно і є насправді. Адже те, що відбувалося на сцені головної Оперети України 11  листопада 2016-го року,  можна порівняти із виром емоцій і пристрастей, який не залишив байбужим жодного із глядачів. У чому можете пересвідчитися і ви,друзі,  подивившись  фінал першої дії  цієї захоплюючої  вистави  у програмі  "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel у Yuotube. Приємного перегляду, друзі! Лише не забувайте підписуватися на наш канал. Адже ми працюємо для вас і в ім"я Мистецтва!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.