Пролог "Графині Маріци" на сцені Національної оперети України

16 листопада 2016, 00:48
Власник сторінки
журналист
0
14
Пролог  Графині Маріци  на сцені Національної оперети України
Автор фото - Сергей Комиссаров

11 листопада 2016-го року на сцені Національної оперети України із величезним успіхом відбулася прем"єра оперети "Графиня Маріца", створеної музичним генієм видатного угорського композитора Імре Кальмана.

Пролог "Графині Маріци" на сцені Національної оперети України

11 листопада 2016-го року на сцені Національної оперети України із величезним успіхом відбулася прем"єра оперети "Графиня Маріца", створеної музичним генієм видатного угорського композитора Імре Кальмана. Глядачі (у залі - як завжди аншлаг!) захоплено слухали і дивились цей яскравий сценічний твір. На шанувальників оперети цього вечора чекали надзвичайно глибокі ліричні сцени,які ви зможете побачити, подивившись пролог цієї грандіозної вистави у програмі "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel у Yuotube. Приємного перегляду,друзі! Лише не забувайте підписуватися на наш канал. Адже ми працюємо для вас і в ім"я Мистецтва!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: оперетта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.