Виставка Ярослава Стеценка у Національній опереті

13 листопада 2016, 22:26
Власник сторінки
журналист
0
28
Виставка Ярослава Стеценка у Національній опереті

І знову - оперета! І знову - радість від спілкування із справжнім мистецтвом! І знову це спілкування - у несподіваному для шанувальників жанру оперети форматі.


Виставка Ярослава Стеценка у Національній опереті
https://www.youtube.com/watch?v=ltCxvVtcGVw
І знову - оперета! І знову - радість від спілкування із справжнім мистецтвом! І знову це спілкування - у несподіваному для шанувальників жанру оперети форматі. На прем"єрі безсмерної "Графині Маріци" Імре Кальмана - до початку вистави і протягом  антракту - глядачі, потрапивши до Арт-вітальні театру, мали нагоду побувати ще й на вернісажі молодого талановитого художника Ярослава Стеценка із Київщини.  Ось його картини, які мистецтвознавці називають "моноспектаклями одного автора, де є простір для власного самовираження". Подробиці про відкриття персональної виставки Ярослава Стеценка у Національній опереті України ви дізнаєтеся, подивившись програму "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel, на який ми закликаємо вас активно підписуватися.  Адже ми, друзі, працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.