Симпозіум "Славсько-2016" збирає друзів

13 листопада 2016, 10:43
Власник сторінки
журналист
0
54
Симпозіум  Славсько-2016  збирає друзів
Тетяна і Ярослав Ціко разм із автором цієї статті Сергієм Комісаровим на відкритті виставки

Учасники першого Міжнародного живописного симпозіуму "Славсько-2016" зібралися у київській галереї "Майстерня" (вул. Артема (Січових стрільців) 1-5,Центральний будинок художника), аби підбити підсумки свого двотижневого перебування у Карпатах.

Симпозіум "Славсько-2016" збирає друзів
Учасники першого Міжнародного живописного симпозіуму "Славсько-2016" зібралися у київській галереї "Майстерня" (вул. Артема (Січових стрільців) 1-5,Центральний будинок художника), аби підбити підсумки свого двотижневого  перебування у Карпатах. І - відкрили  виставку своїх  робіт, які вони намалювали під час поїздки у цей благословенний край. Творчий доробок митців із Києва, Дніпра, Харкова, Львова і Івано-Франківська приємно дивує : якість робіт, представлених на виставці, - просто супер! Куратор сипозіуму, журналіст і художник  Наталія Сухоліт, художники Володимир Вештак, Ірина Остроменська-Вештак, Олександр Храпачов, Тетяна Красна, Ганна Примакова, Віталій Призант, Вячеслав Снісаренко, Анастасія Снісаренко, Олеся Рибченко, Орест Манюк, Богдан Кузів  і Тетяна Коваленко щиро подякували організаторів симпозіуму У Славсько, господарів арт-резиденції «Карпатський рай» Тетяну і  Ярослава Ціко за прекрасні  умови  під час перебування  митців у Карпатах. В свою чергу, господарі "Карпатського раю" запевнили своїх друзів і колег : Міжнародний живописний симпозіум "Славсько-2016" отримає логічне продовження у наступному році. Адже на досягнутому у цьому році не варто зупинятися і треба рухатися вперед - до подолання нових творчих висот!Репортаж про відкриття виставки у столичній галереї "Майстерня" ви зможете подивитися у  програмі "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel у YuoTube, на який ми просимо вас активно підписуватися. Адже ми, друзі, працюємо для вас! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.