Виставка «ТРИ ТОНИ»

10 листопада 2016, 19:11
Власник сторінки
журналист
0
2

Бажаєте отримати потужний емоційний сплеск у своїй душі? До того ж - сплеск позитивний? Тоді - не гайте часу і поспішайте до Мистецького центру «Шоколадний будинок» на Печерську.

Виставка «ТРИ ТОНИ» 
https://www.youtube.com/watch?v=zNJzapuSH_A
Бажаєте отримати потужний емоційний сплеск у своїй душі? До того ж - сплеск позитивний? Тоді - не гайте часу і поспішайте до Мистецького центру «Шоколадний будинок» на Печерську. З 19 жовтня 2016 року тут відкрито виставку «ТРИ ТОНИ» за участю трьох сучасних українських художників – Олексія Анда, Юрія Вакуленка та Миколи Муравського. Кожен із цих митців - майстер. І кожен із них торує свій (неповторний!) шлях у сучасному Мистецтві. Подробиці про відкриття виставки і ексклюзивні інтерв"ю із цими непересічними особистостями ви зможете подивитися у програмі "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel. Бажаємо вам, друзі, приємного перегляду. Лише не забувайте про наше прохання : підписуйтеся на канал Ukrvideotravel! Адже його журналісти,оператори і режисери працюють для вас навіть у вихідні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.