Володимир Вештак на симпозіумі «Славсько-2016»

10 листопада 2016, 19:03
Власник сторінки
журналист
0
7

Володимир Вештак - це досконалості знак! У справедливість цієї аксіоми зайвий раз переконався, коли зустрівся із талановитим київським художником на Першому живописному симпозіумі «Славсько - 2016".

Володимир Вештак на симпозіумі «Славсько-2016» 
https://www.youtube.com/watch?v=slGQLZdAvIc
Володимир Вештак - це досконалості знак! У справедливість цієї аксіоми зайвий раз переконався, коли зустрівся із талановитим київським художником  на Першому міжнародному живописному симпозіумі «Славсько-2016», куратором якого є Наталія Сухоліт. Пан Володимир працює у притаманній йому манері : він нікуди не поспішає, вимальовує кожну дрібничку на полотні. Карпати добре впливають на мене, - зізнається майстер. Тут легко на душі. А вражень від спілкування із чудовою природою і друзями-художниками - аж за край! Картини, які встиг намалювати під час живописного симпозіуму, Володимир Вештак вважає логічним  продовженням його персональної виставки "Україна.Карпати.Крим.", яка нещодавно відбулася у столичній галереї "Триптих АРТ". Подробиці про головні події  Першого міжнародного живописного симпозіуму «Славсько-2016» дивіться у програмі "Мистецька хвиля +" на каналі Ukrvideotravel. І, будь ласка, не забувайте підписуватися на на наш канал! Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.