Художник Віктор Дейсун - воїн Світла

10 листопада 2016, 18:41
Власник сторінки
журналист
0
7

В рамках міжнародного проекту "Хай буде світло!", який проходить в Національному заповіднику "Софія Київська",7 жовтня 2016 року відбувся вечір магічного світла.

Художник Віктор Дейсун - воїн Світла 
https://www.youtube.com/edit?video_id=-AJbV7GipNc
В рамках міжнародного проекту "Хай буде світло!", який проходить в Національному заповіднику "Софія Київська",7 жовтня 2016 року   відбувся  вечір магічного світла. На думку учасників проекту (художники Томас Нольден (Німеччина), Віктор Дейсун і Василь Змієвець (Україна)) світло - це одна із найважливіших категорій середньовічної християнської філософії і естетики. "Світло є Бог",- стверджував один із отців церкви Афанасій Великий. Художник міжнародного проекту "Хай буде світло!" Віктор Дейсун нагадав авторам програми "Мистецька хвиля+" : "Коли Господь створював світ, перше, що він зробив, - відділив Світло від Темряви. Він сказав "Хай буде світло!" І стало Світло.Ідея і концепція проекту виникли не випадково і саме нині. Спитаєте - чому? В першу чергу тому, що  наше життя є нелегким, можна сказати - трагічним. Україна фактично є в стані війни. Постійно гинуть люди. І нам, як художникам, що стоять по світлу сторону Сили, хочеться принести в цей Світ  щось світле..."  Подробиці про мистецький проект, куратором якого виступила Ніна Бурневіч, дивіться на  каналі Ukrvideotravel. І не забувайте, друзі, підписуватися на нього. Адже ми також є воїнами Світла і працюємо для того, щоб до нашої кагорти з кожним днем  долучалося якомога більше мислячих Людей!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.