"Скульптурні історії Аліси Забой" у галереї "Митець"

06 листопада 2016, 12:41
Власник сторінки
журналист
0
24
 Скульптурні історії Аліси Забой  у галереї  Митець
Аліса Забой і Сергій Комісаров

1 листопада в столичній галереї "Митець" відкрилася персональна виставка заслуженого художника України Аліси Забой. ЇЇ назва - проста і зрозуміла : "Скульптурні історії Аліси Забой".

"Скульптурні історії Аліси Забой"
у галереї "Митець"

1 листопада в столичній галереї "Митець" відкрилася персональна виставка заслуженого художника України Аліси Забой. ЇЇ назва - проста і зрозуміла : "Скульптурні історії Аліси Забой". Усім гурманам сучасного мистецтва раджу : обов"язково побувайте на цій виставці! Адже твори пані Аліси, виготовлені із бронзи, просто вражають. Ця миткиня - Майстер. Їй, елегантній і тендітній жінці, вдалося приборкати метал - немов би Прометею! "Гадаю, феномену Аліси Забой не існує, - сказала у ексклюзивному інтерв"ю журналістам каналу Ukrvideotravel миткиня. - Я просто багато і плідно працюю. Аби на світ Божий з"явилася нова скульптура, я повинна знайти тему, потім з нею "пожити" певний час, і лише потім почати роботу. Так починається творчий процес. Він може бути дуже швидким, а іноді може й розтягнується на довгі місяці... Мені подобається працювати. Головне - почати!І - не зупинятися на досягнутому. Я - вічний учень. Я і досі вчусь. І є у кого. Ще живий мій вчитель - Борис Довгань, який прийшов на відкриття моєї виставки у галереї "Митець", за що я йому щиро вдячна. Для мене це був дійсно щасливий день, адже мене вітало так багато моїх друзів і колег! А особливо я вдячна двом неординарним людям, які "взяли мене в лещата". Це - куратор виставки Наталія Сухоліт і видавець альбому "Скульптури Аліси Забой", який від початку і до кінця робив художник і видавець Віктор Хоменко. Не було б цих людей, то не знаю, чи відбулася б ця виставка взагалі..." Про деталі відкриття персональної виставки заслуженого художника України Аліси Забой ви дізнаєтеся із програми "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel. Єдинне прохання, друзі : підписуйтеся на наш канал! Адже ми працюємо для вас і в ім"я Мистецтва.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.