Виставка проекту Люка Шенье “ОБ`ЄДНАНІ”

26 жовтня 2016, 00:41
Власник сторінки
Видеоблогер
1
26
Виставка проекту Люка Шенье “ОБ`ЄДНАНІ”

Мистецько-дипломатичний проект ЛЮКА ШЕНЬЄ об’єднує кольори України зі світом

Експозиція виставки проекту “ОБ`ЄДНАНІ” відкрилася 20 жовтня 2016 року у Київській галереї Triptych: Global Arts Workshop, яка знаходиться на Андріївському узвозі, 34   Арт-проект існує три роки.

 Історія проекту “ОБ`ЄДНАНІ”

Листопад 2013, Україна. Початок протестів викликаних небажанням уряду підписувати торгівельну угоду з Європейським Союзом. В той час як тисячі людей виходять на вулиці та Майдан Незалежності розмахуючи міжнародними прапорами в знак підтримки, Люк Шеньє, громадянин Канади, який проживав на території України, більше 15 років, вирішує створити власну версію канадського прапора з національними кольорами України, щоб показати ЄДНІСТЬ та підтримку між обома країнами. Прапор одразу ж привертає увагу не лише демонстрантів, а й місцевих та міжнародних медіа.

Натхненний успіхом, Люк Шеньє вирішує створити більше подібних прапорів для того, щоб об`єднати всі країни, які підтримують Україну. Він створює окремий арт-проект, намальований на канвах, щоб продемонструвати цінний зв`язок з кожною країною. Наприклад, Канада була першою країною, яка офіційно визнала незалежність України, а нещодавно підписала торгівельну угоду з Україною. Інші країни, такі як Німеччина, Сполучені Штати Америки, Туреччина, Польща, Німеччина є ключовими економічними та торгівельними партнерами України, а також поділяють тісні зв`язки діаспор для того, щоб побудувати унікальні та партнерські стосунки.

“Об`єднані“- проект, який відчувається не лише на полотні. Він зміцнює позитивний зв`язок України з партнерами та їх спільні прагнення на майбутнє.

Про Люка Шеньє
Люк Шеньє – ветеран у сфері маркетингу з більш, ніж 20-річним міжнародним досвідом. Він працював у Канаді, Росії та Україні. Люк Шеньє вивчав графічний дизайн у коледжі St. Lawrence, Канада.

Люк переїхав до України влітку 2000 року, і відтоді Україна стала для нього другою батьківщиною. Люк працював у таких великих компаніях та організаціях як KyivStar та Fozzy Group. Він заснував компанію TITANIUM Presentation, яка створила вірусне відео про Україну. Відео “Open for U” (Відкрита для тебе) має більш, ніж мільйон переглядів і використовується українським урядом для підтримки позитивного іміджу України.

На даний момент Люк Шеньє є генеральним директором англомовного видання Kyiv Post. Він виховує 11-річну дочку Маю Шеньє.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Киев,галерея
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.