Нова циркова програма «ЕКСТРИМ АРЕНА» у Національному цирку України

22 вересня 2016, 17:01
Власник сторінки
Видеоблогер
1
83
Нова циркова програма «ЕКСТРИМ АРЕНА» у Національному цирку України

З 17 вересня у Національному цирку України розпочалася нова унікальна програма «ЕКСТРИМ АРЕНА»

Вам подобається екстрим? Подобаються приголомшливі та екстремальні акробатичні трюки, чи просто захоплює подих від видовищних стрибків у повітрі. А можливо хтось з Вас любить заряджатися новими відчуттями та отримувати шалений адреналін від побаченого, тоді вирушайте до цирку на відкриття нового сезону.

У нашій новій Міжнародній програмі Ви зустрінетесь із гостями Монгольського цирку, які стали золотими призерами на Міжнародному циркову фестивалі у Фігерасі. Зауважимо, що у цирковому світі монгольські акробати вважаються самими темпераментними, спритними та стрімкими виконавцями.

Всі разом вони демонструватимуть вражаючі можливості людського тіла, виконуючи небезпечні стрибки у повітрі та вражаючі акробатичні комбінації. Колорит музичного супроводу, мужності та яскравої демонстрації небезпечних трюків перенесе і маленьких і дорослих глядачів із буднів у інший привабливий світ циркового свята.

Під куполом цирку літатимуть не тільки повітряні гімнасти, але ще й екстремальний велосипедист, який буде рухатися у незвичайній сфері без страхувальної лонжі на висоті понад 10-ти метрів.

Серед акробатів, вольтижерів та повітряних гімнастів, глядачі познайомляться з небезпечними атракціонами дресированих крокодилів, тигрів та левів, які будуть дивувати Вас життєво -небезпечними трюками.

Нільські та місісіпські крокодили довжиною понад 3-х метрів та вагою більше 250 кг дивуватимуть публіку незвичайним крокодилячим співом, а ще дресирувальник виконає унікальний трюк поклавши голову у розкриту щелепу нільського крокодила.

Програма підготувала ще багато шалених сюрпризів для дітлахів та подарує їм зустріч із самими веселими та кумедними клоунами.

Якщо Ви хочете отримати новий драйв від екстремальних трюків, та отримати новий заряд адреналінових емоцій, то не баріться, квитки на циркову виставу вже у продажу.

«Екзотична група тварин»- п/к Юлії Козирєвої

Чи давно ви були на Сорочинському ярмарку? Якщо так, то ми запрошуємо глядачів різного віку на перегляд циркової ярмарки. У нас ви також побачите традиційне вбрання, відчуєте колорит українського побуту та замилуєтеся українськими піснями.

І чого тільки немає у завзятої господині у господарстві, і півень, і камерунські кози, і дикий кабан, а ще носухи, дикобрази, лами.

Традиційно на ярмарках буває багато сюрпризів, цікаво, чим цього разу потішить глядача артистка, але про це довідаємося згодом  коли переглянемо номер до кінця.

«Acrobats with voltige»- п/к Ердене Нергуі центр розвитку Монгольського цирку Сенсація!

Акробатична група  продемонструє надскладні трюки, унікальну майстерність володіння тілом, що межує із чудесами і вражає навіть саму досвідченішу публіку.

    

«Flash of splash»- Амалія Аванесян та Євгеній Абакумов Сенсація!

Цього року в Одесі на 5- му Міжнародному фестивалі циркового мистецтва «Золотий трюк Кобзова» артисти стали золотими призерами. Для них це стало справжньою несподіванкою, бо саме цієї весни доволі відомий режисер у світі циркового мистецтва Марія Ремньова зробила нову постановку номеру.

Номер на петлях відразу підкорив серця не тільки глядачів, але і відомих представників журі, які приїхали на фестиваль із різних країн світу  Франції, Іспанії, Америки, Китаю, Грузії, України, Італії, Германії, Великобританії та Угорщини.

У постановці номеру режисер змогла відкрити талант  кожного учасника та  намагалася передати глядачам, що у нашому сучасному світі жінки стають більш мужніми та сильними. Коли у доволі сильної статі виникають складнощі їм завжди на допомогу може прийти доволі тендітне плече жінки.

Якими б тяжкими випробуваннями нас не випробовувала доля, все таки краще долати труднощі разом.

«Acrobats Swan» -п/к Ердене Нергуі центр розвитку Монгольського цирку. Сенсація

Дівчата-лебеді підкорюватимуть глядачів гнучкістю тіла та силовими підтримками на руках.

Ви будете приємно здивовані неймовірною пластикою  та артистичністю виконавиць. Саме артистизм виконавиць і  подарує  нашим шанувальникам гарний настрій.

«Нільські крокодили»- п/к Олександра Орлова. Сенсація!

На манежі глядачі побачать 20 крокодилів. Аналогів  цьому видовищному атракціону просто не існує.

Під час свого виступу крокодили  танцюватимуть, робитимуть стійку на хвості і навіть заспівають крокодилячу  пісню. А сенсаційною родзинкою номеру стане  рідкісний крокодил-альбінос.

Якщо ви вважаєте, що крокодили співають лише у шлюбний період тоді ми розвіємо ваші стереотипи і доведемо протилежне.

Для того, щоб навчити крокодильчиків співу їх потрібно тримати тільки у теплому басейні і включати їм музику. А за виконання хорової пісні всі отримають винагороду у вигляді курячого стегенця.

А ще дресирувальник виконає смертельний трюк,  лише мужні чоловіки ідуть на його виконання, адже покласти голову за командою «Ап» у розкриту щелепу крокодилові відважиться не кожен.

«Aerial bike akt» Fabricio Teixera Da Lapa Сенсація!

Екстремальний велосипедист із Італії буде підкорювати публіку небезпечними трюками на висоті до 10 метрів. Незвичайна конструкція не передбачає страхувальних лонж , на ній  артист буде підкорювати силу земного тяжіння. Небезпека завжди зачаровує та приваблює глядачів, а коли трюки виконуються під куполом цирку це виглядає просто казково!

Атракціон «Дресировані леви та тигри» Юлія та Микола Козирєви- Сенсація!

Зараз це єдині дресирувальники, які працюють зі змішаною групою кішок. Колеги ж віддають перевагу лише одному виду хижаків, або займаються дресурою лише тигрів, або самих левів.

«Цирком потрібно хворіти – казав свого часу відомий дресирувальник, народний артист України Володимир Шевченко». Артист повен думати, бути ерудованим, знати історію  цирку.

Цього року, а саме 31 липня йому б виповнилося всього 70 років. 

Ми пишаємося тим, що той спадок, які молоді дресирувальники отримали свого часу від наставника не втрачений,  а стає щороку все популярнішим та сучасним.

Саме ці  слова дали поштовх для створення нової постановки атракціону.

Дресирувальники дивуватимуть шанувальників не тільки новим виконанням атракціону, але і новими трюками та новими костюмами. Сенсацією атракціону стане кульбіт левиці Ельзи через голову, цей трюк можна відразу занести до світового рекорду.

Подружжя Козирєвих і цього разу дивуватиме глядачів,  аби і цього разу здобути шаленого спалаху у очах  не тільки у дітей, а й усіх присутніх у залі.

«Acrobats with Teeter Boards»- п/к Ердене Нергуі центр розвитку Монгольського цирку. Сесація

Коли артисти мають багато золотих та срібних нагород та отримали багато відзнак на багатьох Міжнародних циркових фестивалях, то слова просто зайві.

Хочеться лише насолоджуватися технікою виконання трюків та колоритністю даного номеру.

Срібні призери на Міжнародному цирковому фестивалі «Ідол» (Москва) у 2014р., золоті призери на Міжнародному фестивалі у Фігерасі (Іспанія, 2016р.), а також вони стали золотими переможцями в Іжевську    ( 2016р.)

У цьому році на  ІІ-гій Міжнародній цирковій премії «Майстер» визнані кращими виконавцями року.

Клоунський дует «Гоша та Шурик» — заслужені артисти  України брати Олег та Костянтин Герасименки

Ведучі вистави: Марина ХЛЄБНІКОВА, Максим ОЛЬШАНЕЦЬКИЙ

Вокал – Марина Хлєбнікова та Ірина Резницька

У програмі бере участь шоу-балет Національного цирку України  під керівництвом Владислава ГРУДИНІНА

Головний диригент Національного цирку України, Народний артист України, Марк РЕЗНИЦЬКИЙ,

Режисер — постановник: Марія РЕМНЬОВА,

Балетмейстер-постановник: Ольга КАПЛУН

Генеральний директор:  художній керівник Національного цирку України, Народна артистка України, СРСР Людмила ШЕВЧЕНКО.


Любіть цирк, ідіть в цирк! Цирк - це свято дитячого сміху та  задоволення!










Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: цирк,премьера,новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.