РОК-ОПЕРА «Орфей і Еврідіка назавжди»

12 квітня 2016, 14:12
Власник сторінки
Видеоблогер
1
179
РОК-ОПЕРА «Орфей і Еврідіка назавжди»

Світова прем'єра в Україні

У травні 2016 року в Київському Національному театрі опери та балету України відбудеться прем'єра РОК-ОПЕРИ «Orpheus and Eurydice forever» / «Орфей і Еврідіка назавжди».
Український глядач отримає унікальну можливість почути і побачити музичну постановку, відповідну Світовим канонам в сучасному мистецтві, в основі якої лежить реальна історія кохання. Вперше! Проект, який не знав раніше аналогів! Створювався протягом 2,5 років, під час військових дій в Україні ... І який «ожив» надихнувшись зустріччю і любов'ю двох людей. Проект, який відкриє Світу ще одну грань українського Національного сучасного музичного мистецтва, і нагадає, що саме ЛЮБОВ допомагає пройти всі випробування життя.Постановка має свою незвичайну забарвлення музичного звуку і новаторську подачу класичного твору.
У цьому проекті глядачі зможуть стикнутися з красивою історією кохання, яка пов'язана з вічною боротьбою світлих і темних сил з непередбаченим завершенням в фіналі.Всю багатогранність інноваційної опери глядач відчує завдяки участі в проекті понад 100 осіб. Це солісти з незвичайними голосами: дискант, тенор-альтіно, бас-профундо, меццо-сопрано і ін. В супроводі симфонічного оркестру, академічного хору і DJ.Автором цього унікального музичного проекту є український композитор Михайло Брунський, який дарує новий погляд на оперу.
Проект рок-опера - це Національний музичний продукт, симбіоз музичних стилів, таких як класика, рок і електро.Після прем'єри в 19 травня в Києві, РОК-ОПЕРА «Орфей і Еврідіка назавжди» продовжить своє світове турне країнами Європи і не тільки, представляючи Україну і абсолютно нове творіння в світовому музичному мистецтві! Продюсер музичного проекту: Олена Брунська.Солісти: Орфей-Михайло Брунський, Еврідіка-Соломія Тарасенко, Князь Тьми- Олександр Харламов, Ангел-Марина Захарченко.Місце прем'єри музичного проекту: Національний академічний театр опери та балету України ім. Т.Г.Шевченка, вул. Володимирська, 50, Київ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Украина,опера,премьера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.