Любов прийшла, пішла, прийшла знову, а звичка залишилася

05 листопада 2015, 11:56
Власник сторінки
0
34
Любов прийшла, пішла, прийшла знову, а звичка залишилася

«Це може сподобатися. Варто тільки спробувати »

На перший погляд цей фільм нічим не виділяється на тлі інших, особливо враховуючи атмосферу 90х. Ну скільки хороших старих фільмів загубилося серед класики та інших? І тим не менше він чимось чіпляє ...

Історія відома: процвітаючий красень Чарлі збирається одружитися на доньці впливового магната. За його словами він без пам'яті в неї закоханий, але в глибині душі розуміє, що чогось йому не вистачає. Друзі йому твердять «Чарлі, у вас немає пристрасті, ти здійснюєш неправильний вибір».

На парубочий чоловічою компанією вони відправляються в Вегас, природно. До речі сказати, друзі у нього відмінні, справжня дружба, перевірена роками. І ось тут-то трапляється щось ... Він зустрічає дівчину, карколомну красуню, яка щовечора співає в місцевому шинку. І в принципі в цьому-то все і полягає. Хоча ні, весь сенс у тому, що вони цієї ж ночі одружуються. Але обставини проти них, тому їм доводиться миттєво розлучитися.

Але не тут-то було. Через якийсь час історія повторюється. Чарлі, Вікі, ніч, весілля. І здавалося б, тепер все серйозно і по-справжньому (а так і є насправді). Але все заходить занадто далеко ...

Настільки далеко, що потім це входить у звичку. Проходять роки, час змінюється, змінюються обставини і життя головних героїв і їхніх друзів, але звички настільки прив'язують, що не можеш без них далі жити. Тому що саме ця жінка продовжує зводити його з розуму і тільки цей чоловік може підкорювати її серце знов і знов.

Звичка одружуватися фільм не для дитячих очей, хоча я звикла до нього саме з дитинства. Він не відрізняється оригінальним сюжетом або ідеями, навпаки, він дуже межує з самим життям. У кожного з нас є свої звички і трапляється, що не всіх їх них такі вже й погані :)

З іншого боку можна відразу привести аргумент, сказавши, а де ж тоді любов? Пристрасть це все зрозуміло, на ній виходить все і тримається. А як же кохання? це може продовжаться до закінчення часів, але не буде ніяких справжніх почуттів. Я думаю, що тут справа не тільки в задоволенні своїх фізичних бажань. Саме така любов трапляється рідко, просто потім вже не можеш від неї відмовитися і вона входить у звичку. Іноді в звичку назавжди.

Окремо хочеться звернути увагу на прекрасний дует Алек Болдуін - Кім Бесінджер. Не дарма їх відносини на екрані перетекли в реальне життя.

Що ж, можливо, коли-небудь ви подивіться цей фільм, хороший фільм. А що буде ще краще, помітите за собою схожу звичку ...

P.s. все-таки я думаю, що його друг Тоні і є Елвіс Преслі)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.