Вишиванковий фестиваль - 2015 (Одеса). Відеоблог від гурту "БраZерс"

19 вересня 2015, 23:43
Власник сторінки
0
54
 Вишиванковий фестиваль - 2015 (Одеса). Відеоблог від гурту  БраZерс

На головній сцені Одеси біля пам’ятника Дюку пройшов 7 Вишиванковий фестиваль.

  Олег Скрипка зі своїм ді-джей сетом, мелодійна "Гапочка", київські креативні "БраZерс" з адаптацією своєї пісні під одеські реаліі "Тепер Саакашвілі", "Друже музико" зі своїм потужним звуком та багато інших україномовних гуртів подарували море драйву та позитиву глядачам на Вишиванковому фесті - 2015, що проходив наприкінці літа  в Одесі.
  Мешканці та гості міста разом із вбранним у вишиванку Дюком , протягом 4 днів мали змогу побачити підйом 24-метрового державного прапора України над Потьомкінськими сходами, велопробіг, патріотичну фотосушку, ярмарок народних майстрів, конкурси та багато іншого. Головною родзинкою став вже традиційний Вишиванковий ланцюг, що зібрав рекордну кількість людей – 3155 чол.
  Зазирнути за лаштунки цього дійства можна завдяки відеоблогу фронтменів гурту БраZерс. Коротенький міні-серіал дозволить вам поринути в атмосферу фестивалю та слідкувати за пригодами учасників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.