Андеграунд в буремні часи

23 лютого 2015, 18:39
Власник сторінки
єко дизайнер, арт директор UpcyclingUA
0
53

В часи коли всім скрутно, немає просвіту, та так хочеться трохи позитиву, почати свою справу дуже важко.Але від цьго і є кайф, попри все, ми живемо далі, андеграунд розвиваеться. Дехто не дочекаються

Галерея «Локація» Location

Галерист Оксана Білоус та команда дизайнерів і митців пропонують нове андеграунд-місце у Києві, новий формат галереї, галереї-клубу, куди можна прийти, випити кави зі смаколиком, приемно поспілкуватися в домашній атмосфері. А, крім того, тут народжуються найбезумніші ідеї андеграунд-проєктів, знаходяться цікаві люди, будуть проходити курси, кінопокази, студії, акторські постановки, квартирники, а також цікаві та смачні виставки кожні два тижні. Зараз в «Локації» проходить  виставка художника Ярослава Ясенєва «Замальовки на стіні…», а також працює постійна експозиція керамічних робіт майстрів та митців з усієї України. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: галерея,мистецький фестиваль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.