І правді, аби її почули, потрібні гроші

01 лютого 2015, 11:55
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
13

Стрийська спільното світу! Стрияни з України і діаспори! Дорогі земляки! Підтримайте своїми пожертвами єдину чесну газету Стрийщини «Право на правду»!

Ось уже чотири роки її видає своїми силами народжена в Стрию Львівської області громадська організація - Асоціація журналістів «Дім незалежності». Але лише 1 раз у місяць. Лише на 4-х сторінках. І накладом лише 5 тисяч примірників. Розповсюджується безкоштовно. Її добровільний штат, а це всього троє осіб, працює на громадських засадах.

Такого тиражу замало, аби задовольнити все зростаючий попит громади міста і району. А обсяг видання та названа періодичність виходу залишає «за бортом» чимало проблем, порушуваних у листах читачів. Тем же для втручання і вирішення щоденно прибуває.

Аби «Правом на правду», правом бути почутим владою міг скористатися кожен бажаючий, нагально необхідно збільшити періодичність виходу до чотирьох разів у місяць, тобто щотижнево; обсяг – до восьми, а то й шістнадцяти сторінок; наклад – мінімум до 30 тисяч примірників. Для цього потрібна лише ваща допомога!

Не залежна ні від власника, ні від влади громадська газета з часом може завоювати і всеукраїнський простір. Що це цілком можливо, ви можете переконатися, зайшовши на сайт Асоціації журналістів «Дім незалежності» www.independhouse.at.ua.

Земляки-стрияни з України і світу! Не дамо загаснути вогнику правди на теренах Стрийщини! Підтримаймо свою газету фінансово!

Наші реквізити:

Філія Львівське ОУ АТ ОщадБанк

Рахунок №26008300103449

МФО: 325796

Асоціація журналістів «Дім незалежності»

Примітка: на газету «Право на правду».

Наші контакти:

e-mail: independ.house@mail.com

tel.: +38(03245)51100

mob.: +38(099)7424093

Дякуємо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.