Літо по-журналістськи!

05 червня 2014, 17:15
Власник сторінки
0
28
Літо по-журналістськи!

Саме під таким девізом зустрічатимуть літній сезон юні медійники з різних областей України.

ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячих ЗМІ «Артек+» приймає МДЦ «Артек-Карпати» з 15 по 28 червня. Кращий туристичний комплекс Буковель стане для юнкорів не лише місцем незабутнього відпочинку серед автентичної природи Карпат, а й майданчиком для вдосконалення професійних вмінь.
Ділитимуться власним досвідом та розкриватимуть секрети кропіткого фаху на майстер-класах імениті журналісти: Сергій Томіленко (Голова НСЖУ, Сергій Омельчук (секретар НСЖУ), Руслан Кухарчук (президент асоціації «Новомедіа»), Костянтин  Грубич (тележурналіст).  Команда організаторів готує головні журналістські перегони: бліц-конкурси у всіх медіа-напрямах! Тому вже незабаром стануть відомі імена кращих кореспондентів, операторів, режисерів, фоторепортерів, радійників, ІТшників та редакторів.
 
Ділова та навчальна програми поєднані у цікавих медіа-випробовуваннях: журналістські розслідування, фотокроси, фотосушки, дні кіно, творчі аукціони та створення і наповнення власних блогів. Учасники отримають і заряду, і знань, і пригод, і трішки унікальних грошей, аби вдало почати свій старт в улюбленій справі!
Відкриваємо І зміну "Артек-Карпати"!
Відкриваємо літо-2014!!!

Організатори:

Міністерство освіти і науки України

Національна спілка журналістів України

Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Туристичний комплекс «Буковель»

Київський Палац дітей та юнацтва

Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС»

Міжнародний дитячий центр «Артек-Карпати»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.