Поету Павлу Вольвачу необхідна допомога!

30 грудня 2012, 19:37
Власник сторінки
Маркетолог, політолог, літератор
0
634

Письменнику Павлу Вольвачу необхідна допомога!

Переопубліковую тут запис з блогу Сергія Пантюка. Від себе додам лише, що на мою думку Вольвач - один з найцікавіших сучасних письменників, не попсового напрямку. Його поезія достатньо глибока і образна, а роман "Кляса" описує реалії міста Запоріжжя кінця 80х, початку 90х років, і суттєво відрізняється від насиченої матами та пафосом попси, яка так притаманна "відомим" письменникам. 
З Павлом Вольвачем я спілкувався декілька разів, але таке враження, що добре його знаю, напевне саме через роман "Кляса" (який я вважаю є достатньо автобіографічним). Цей роман не так давно перевидавався - всім раджу його прочитати, а Павлу Вольвачу бажаю одужання, і нових цікавих книжок!
---------------

Один з найяскравіших українських поетів сучасності Павло Вольвач бореться з важкою хворобою. Павлу нещодавно видалили пухлину на шиї і виявили рідкісну саркому. Попри страшну назву хвороби, у нього є шанс, є надія і є бажання її перемогти. Перемогти і далі дарувати нам, усій Україні своє неймовірної сили і краси слово. Але він потребує нашої допомоги. Моральної та матеріальної. Зараз на Павла Вольвача чекає велика кількість досліджень, аналізів і консультацій.

Саме тому було вирішено оприлюднити номер приватбанківської картки Павла і звернутися до всіх небайдужих людей в Україні і поза її межами з проханням підтримати його боротьбу.

Картка N4149437825320714

Отримувач – Вольвач Павло Іванович.

Банк – Приватбанк.

У разі, якщо у вас немає можливості перерахувати гроші на банківську картку, або ж ви не знаєте як це зробити, у Будинку письменників (вулиця Банкова, 2) в кабінеті 15а, щодня з 11 по 18 годину, можна передати кошти готівкою. Внесена вами сума відразу буде перерахована на картку Павла Вольвача. Відповідальний по збору коштів – керівник оргвідділу НСПУ Георгій Арабулі.

Джерело: http://blogs.pravda.com.ua/authors/pantyuk/50d986ad6bc9c/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,Киев,помощь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.