Ігор Зубко дарував книги дітям

13 червня 2012, 21:57
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
747
Ігор Зубко дарував книги дітям

Садочок в Іванові – один з найбільших і найкращих у районі. Зараз його відвідують 125 дітей. Але тут теж не обходиться без проблем.

Уже наступного дня після підписання угоди про співпрацю з місцевою владою Іванова Калинівського району голова громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Зубко прибув у село з приємною місією. 31 травня з місцевого дитсадочка «випускалися» 24 майбутні школярі. Не лише гарними побажаннями, а й книгами «Я вмію читати» громадський діяч привітав малюків з святом.
  Садочок в Іванові – один з найбільших і найкращих у районі. Зараз його відвідують 125 дітей. Але тут теж не обходиться без проблем.

–                        Місць для дітей не вистачає. Треба добудувати ще одну групу, тому що за рік заклад може прийняти лише 30 малюків, а маємо їх 85-90, – поскаржився голова сільської ради Віктор Онуфрійчук. – Хочемо перейти на вугільне й деревне опалення, бо ціна на газ зростає, а фінансування садочку залишає бажати кращого.

Ігор Зубко в свою чергу запевнив, що відкритий для співробітництва і проявлятиме у справі ініціативу.

– Ніхто не має права забувати про дітей, зараз вони беззахисні і потребують особливої уваги від держави та людей. В багатьох селах зачиняють дитсадки, а нещодавно запроваджена шкільна реформа закрила в області 15 шкіл. У розпалі й медична реформа, основна мета якої – зекономити на заробітних платах медиків. На моє глибоке переконання, потрібно спільними зусиллями захищати кожен дитячий садочок та кожну школу в районі, – зазначив Ігор Миколайович.


http://nashdim.vn.ua



Коментарі 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.